PRIJATELJSKA UTAKMICA

Platini i Šuker predvodili momčadi UEFA-e

Srijeda, 18. rujna 2013. 19:58 Napisao/la  SC

Kao što su iz HNS-a rekli, utakmica se igrala zbog gušta delegacije UEFA-e, a ne zbog javnosti

Michel Platini i Davor Šuker predvodili su momčadi sastavljene od čelnika UEFA-e, koji su se utakmicom malog nogometa odlučili rasteretiti od sastanaka. Na malonogometnom travnatom igralištu u Gospinom polju u istom timu su igrali Michel Platini i Davor Šuker. Svaki je igrač imao dres sa svojim, Platini je nosio dres s brojem 55 prema godinama rođenja.

Davor Šuker je zabijao za svoju momčad, a jedan gol postigao je i rukom. Inače, terenu se nije moglo pristupiti, utakmica zatvorenog tipa zbog velikog broja zaštitara i policije mogla se gledati iza ograde koja se nalazi pedesetak metara od igrališta. Kao što su iz HNS-a rekli, utakmica se igrala zbog gušta delegacije UEFA-e, a ne zbog javnosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.