Malonogometaš pod istragom zbog: Ovome Haliloviću bi zapalio ovu glavu i pustio da tinja na rivi!

Petak, 16. kolovoza 2013. 17:03 Napisao/la  SC

Kazazić je u 18 utakmica za MNK Novo Vrijeme iz Makarske u prošloj sezoni zabio 15 golova, a upravo se vratio s reprezentativnih priprema iz Delnica uoči kvalifikacijskih ogleda za Europsko prvenstvo

Vedran Kazazić,  23-godišnji hrvatski malonogometaš, nalazi se pod istragom HNS-a nakon što je na društvenoj mreži Facebook podijelio status nezadovoljstva igrom hrvatskog nogometnog reprezentativca Alena Halilovića u prijateljskom susretu u Lihtenštajnu. Kazazić je napisao:

 

- Ovome Haliloviću bi zapalio glavu i pustio da tinja na rivi!

 

Spornu objavu možete vidjeti na slici, a nakon prijave nekoliko korisnika Kazaziću je izbrisan profil od strane Facebookovih administratora. Nakon što je  fotografija prostrujala internetom, kao i obično Kazazićeva mudra misao podijelila je mišljenja korisnika društvenih mreža.

 

Kazazić je u 18 utakmica za MNK Novo Vrijeme iz Makarske u prošloj sezoni zabio 15 golova, a upravo se vratio s reprezentativnih priprema iz Delnica uoči kvalifikacijskih ogleda za Europsko prvenstvo.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.