Ivo Josipović primit će Davora Šukera i Tomislava Karadžića uoči ogleda Hrvatske i Srbije

Utorak, 19. ožujka 2013. 09:28 Napisao/la  SC

- Poduzeli smo sve da bi ova utakmica dobila obilježje sportskog događaja dva velike sportska rivala, a u tom smjeru ne idu samo upozorenja iz UEFA-e već i postupci političara obiju zemalja, rekao je Šuker za zurnal.rs

Prema pisanju srpskog portala zurnal.rs uoči utakmice Hrvatske i Srbije, predsjednika Ivo Josipović primit će Davora Šukera i Tomislava Karadžića, predsjednika Hrvatskog odnosno Srpskog nogometnog saveza. Zurnal prenosi da je ovu vijest otkrio Davor Šuker prilikom posjete srpskih novinara Kući nogometa u Rusanovoj 13.

- Poduzeli smo sve da bi ova utakmica dobila obilježje sportskog događaja dva velike sportska rivala, a u tom smjeru ne idu samo upozorenja iz UEFA-e već i postupci političara obaju zemalja. Prije svega tu je predsjednik Ivo Josipović kod kojega ćemo moj prijatelj Tomislav Karadžić i ja, zajedno s članovima naših saveza otići prije utakmice, izjavio je za zurnal.rs Davor Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.