Ivan Bebek seli u Drugu ligu, međunarodni sudac kažnjen zbog utakmice Hajduk - Dinamo

Utorak, 19. ožujka 2013. 16:00 Napisao/la  SC

Sudačka komisija HNS-a došla je do zaključka kako je suđenje na prvenstvenim utakmicama u proljetnom dijelu od 20. do 24. kola bilo dobro, osim na utakmicama 21. kola: Hajduk - Dinamo, Rijeka - Cibalia, te 24. kola: Zadar - Hajduk

Riječki nogometni sudac Ivan Bebek nakon što je sudio utakmicu Europske lige Inter - Tottenham i Treće lige - Zapad između Rovinja i Krka pravdu će dijeliti na drugoligaškim travnjacima. Odluka je to Sudačke komisije HNS-a, koja je analizom suđenja u proljetnom dijelu HNL-a došla do zaključka kako je suđenje na prvenstvenim utakmicama u proljetnom dijelu od 20. do 24. kola bilo dobro osim na utakmicama 21. kola: Hajduk - Dinamo, Rijeka - Cibalia, te u utakmici 24. kola: Zadar - Hajduk.

Sukladno tome odlučeno je da se suci Ivan Bebek (Rijeka) i Marin Vidulin (Kanfanar), te pomoćni sudac Ivica Modrić (Zagreb) stave na raspolaganje Povjereniku za suđenje nižeg ranga natjecanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.