Hrvatska protiv Škotske igra u Zagrebu, Split i Osijek ne zadovoljavaju sigurnosne zahtjeve

Petak, 08. ožujka 2013. 18:08 Napisao/la  SC

Obavještavamo Vas da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Škotska igrati u Zagrebu 7. lipnja 2013. u 20,15 sati, piše na web-stranici HNS-a

Izvršni odbor HNS-a prijavio je Zagreb kao domaćina kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Škotske, u obrazloženju odluke navodi se sljedeće:

Zbog postavljenih striktnih rokova Fife oko određivanja domaćinstva kvalifikacijskog ogleda između Hrvatske i Škotske zakazanog za 7. lipnja 2013., Hrvatski nogometni savez morao je s današnjim danom prijaviti stadion na kojem će spomenuta utakmica biti odigrana.

Stadioni u Splitu i Osijeku, gradovima koji su uz Zagreb istaknuli kandidaturu za domaćinstvom, ovoga trenutka ne zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve postavljene od strane Fife za utakmice visokog rizika.

Uzimajući u obzir striktnu primjenu Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je domaćinstvo povjeriti jedinom stadionu koji trenutno zadovoljava te uvjete, a to je stadion Maksimir u Zagrebu.

Sukladno ovoj odluci, obavještavamo Vas da će se kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Škotska igrati u Zagrebu 7. lipnja 2013. u 20,15 sati, piše na web-stranici HNS-a

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.