Hrvatska - Italija: Hajduk objavio da će HNS iznajmiti stadion zajedno s pratećim službama

Petak, 10. travnja 2015. 19:25 Napisao/la  SC

U petak je održan sastanak čelnika HNK Hajduk i Hrvatskog nogometnog saveza vezano uz organizaciju utakmice Hrvatska - Italija 12. lipnja u Splitu


HNK Hajduk objavio je priopćenje nakon sastanka čelnika kluba i HNS-a održanog u petak. Evo priopćenja:

U petak je održan sastanak čelnika HNK Hajduk i Hrvatskog nogometnog saveza vezano uz organizaciju utakmice Hrvatska - Italija 12. lipnja u Splitu uslijed novonastalih okolnosti i odluke Uefe da se utakmica igra bez publike.

Sastanku su u ime HNK Hajduk nazočili predsjednik Uprave Marin Brbić, predsjednik Skupštine Vinko Radovani i zamjenik predsjednice Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan. dok su HNS predstavljali izvršni predsjednik Damir Vrbanović, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić i član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš.

Vezano uz odluku IO HNS-a i već dobivenu suglasnost Uefe da se utakmica igra u Splitu, Hrvatski nogometni savez će u cilju profesionalne organizacije utakmice iznajmiti stadion Poljud zajedno sa svim pratećim službama.

Dvije strane izražavaju žaljenje što će se ova utakmica, koje je trebala biti pravi sportski spektakl, igrati bez publike posebno zbog građana Splita, Dalmacije i cijele regije kojima je ovom kaznom Uefe učinjena sportska nepravda.

Učinit će se sve da boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu bude organiziran na način da hrvatski reprezentativci budu što bliže građanima Splita i Dalmacije.

Delegacija HNS-a u nazočnosti izbornika Nike Kovača doći će u Split u utorak 14. travnja 2015. godine kako bi se u suradnji sa HNK Hajdukom i Gradom Splitom započele detaljne pripreme za organizaciju navedenog sportskog događaja.

Dogovoreno je da će se sastanak čelnika dviju institucija o drugim otvorenim temama održati najkasnije do 10. svibnja 2015., a taj sastanak će biti na najvišoj razini s ciljem rješavanja svih problema i razlika koje postoje između dviju strana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.