HNS pustio u prodaju ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Norveške

Četvrtak, 05. ožujka 2015. 12:51 Napisao/la  SC

Zbog UEFA-ine kazne za ponašanje dijela hrvatskih navijača na utakmici Italija - Hrvatska bit će zatvorene gornje tribine Sjevera i Zapada


Hrvatski nogometni savez (HNS) u četvrtak je pustio u prodaju ulaznice za utakmicu Hrvatske i Norveške (28. ožujka), jednu od ključnih utakmica hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za EURO 2016. Norveška je izravni protivnik za jednu od dvije pozicije koje direktno vode u Francusku. HNS nagrađuje sve navijače koji će ulaznice kupiti u pretprodaji putem interneta s 20 posto popusta na unaprijed utvrđene cijene:

Tribina zapad dolje: 150 kn
Tribina istok: 120 kn
Tribina sjever dolje: 70 kn
Tribina jug: 70 kn

Zbog UEFA-ine kazne za ponašanje dijela hrvatskih navijača na utakmici Italija - Hrvatska bit će zatvorene gornje tribine Sjevera i Zapada.

Osim što se na njih obračunava popust od 20 posto, ulaznice kupljene u pretprodaji putem interneta bit će moguće preuzeti na blagajnama stadiona, uz već prije dostupnu mogućnost dostave.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a rok za kupnju putem interneta je 25. ožujka 2015. do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Ako se sve ulaznice ne prodaju putem interneta, od 23. ožujka ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama stadiona Maksimir.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećoj poveznici ULAZNICE

Sve ostale informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.