HNS POŠTEDIO GAZDU DINAMA

Zdravko Mamić pomilovan nakon vrijeđanja Jovanovića

Utorak, 23. travnja 2013. 13:37 Napisao/la  SC

Komisija  na čelu koje je predsjednik Lokomotive Tin Dolički jednoglasno je obustavila disciplinski postupak 

Izvršni odbor HNS-a jednoglasno je obustavio disciplinski postupak protiv Zdravka Mamića zbog javnog govore mržnje i vrijeđanja ministra sporta Željka Jovanovića. Izvršni predsjednik Dinama Jovanovića je između ostalog nazvao Srbinom krvavih očnjaka zbog čega je zaradio kaznenu prijavu.

No, unatoč tome HNS ga neće sankcionirati. Vjerovalo se da će Mamić dobiti samo novčanu kaznu, no komisija HNS-a na čelu koje je predsjednik Lokomotive Tin Dolički na kraju je pomilovala Mamića.

IO odbor HNS-a na sjednici je donio sljedeće odluke:

1. Primljena je na znanje informacija o zaključcima Uefine Komisije za sigurnost i stadione. Komisija je utvrdila da se znatno poboljšala sigurnosna situacija u hrvatskom nogometu, pozdravila dosad obavljene aktivnosti te će Izvršnom odboru Uefe dostaviti pozitivno mišljenje o naporima HNS-a u provođenju Akcijskog plana borbe protiv nasilja na stadionima. Nastavit će se daljnja uska suradnja Ministarstva unutarnjih poslova i odjela za sigurnost HNS-a radi daljnjih koordiniranih aktivnosti na području regije.

2. Jednoglasno je odlučeno da se disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora Zdravka Mamića obustavlja.

3. U okviru završnice Hrvatskog nogometnog kupa odigrat će se, kao predigra, završnice Kupa za kadete i juniore. Juniori će finalnu utakmicu igrati dana 8. svibnja 2013.. prije prve utakmice seniora, a kadeti 22. svibnja 2013., prije druge seniorske utakmice.

4. Potvrđene su cijene ulaznica za utakmicu Hrvatska-Škotska.

Tribina Sjever-gore: 50 kuna

Tribina Sjever-dolje: 70 kuna

Tribina Jug: 60 kuna

Tribina Istok: 120 kuna

Tribina Zapad-gore: 120 kuna

Tribina Zapad-dolje: 250 kuna

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.