Davor Šuker u ponedjeljak predvodi izaslanstvo HNS-a na sastanku u ministarstvu

Četvrtak, 04. prosinca 2014. 17:19 Napisao/la  I. J.

Prije nekoliko dana s ministrima Vedranom Mornarom i Arsenom Baukom razgovarali su gradonačelnik Splita Ivo Baldasar i predstavnici Hajduka 

Prema informacijama iz središnjice Davor Šuker trebao bi se u ponedjeljak početi baviti aktualnom problematikom HNS-a. Nakon turneje po svijetu, koja završava humanitarnom akcijom u Tajlandu, Šuker bi prvog radnog dana idućeg tjedna trebao predvoriti izaslanstvo HNS-a na sastanku u matičnom ministarstvu.

Prije nekoliko dana s ministrima Vedranom Mornarom i Arsenom Baukom razgovarali su gradonačelnik Splita Ivo Baldasar i predstavnici Hajduka među kojim su prema običaju najglasniji bili članovi udruge Naš Hajduk, koji se zalažu za zakonodavne promjene u sportu kao da Hrvatska nije članica EU-a u kojoj su odnosi države i sporta davno definirani.

Ministar Vedran Mornar i njegovi suradnici Roko Andričević i Tomislav Paškvalin, trebali bi u ponedjeljak razgovarati s prvom garniturom HNS-a. Uz Šukera najavljeni su izvršni predsjednik Damir Vrbanović i petorica dopredsjednika, formalno prvi Zdravko Mamić i ostali Damir Mišković, Đuro Bukvić, Ante Kulušić i Ante Vučemilović Šimunović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.