PRONAŠLI SMO PREDSJEDNIKA

Davor Šuker u Bankoku igra humanitarnu utakmicu

Subota, 29. studenog 2014. 11:21 Napisao/la  SC

Šuker je jedan od sudionika projekta "Global Legend Series"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker narednih će tjedan dana boraviti u Tajlandu gdje će sudjelovati na novom atraktivnom projektu koji okuplja svjetske nogometne legende, objavio je HNS na svojoj službenoj stranici.

I dok je u hrvatskom nogometu poprilično vruće proteklih dana nakon što je Hajduk odbio igrati derbi na Maksimiru protiv Dinama, najavljuju se prosvjedi, traže se ostavke u HNS, vrhovnog čovjeka krovne nogometne organizacije proteklih dana nitko nije mogao locirati.

HNS navodi da je Šuker bio nekoliko dana u Londonu i obavio pregovore oko prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije, a onda je otišao u Bangkog gdje će biti jedan od sudionika projekta "Global Legend Series".

Radi se o humanitranom projektu kojem je cilj popularizacija nogometa u Aziji. Prvi susret ove serije igrat će se 5. prosinca u Bangkoku, a zaigrat će mnoga poznata lica iz svijeta nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.