KOCKASTI SAMO U ZAGREBU

Davor Šuker otpisao Split i otvorio južni front

Utorak, 16. travnja 2013. 00:47 Napisao/la  SC

 Obećali smo pet utakmica na Poljudu, ali nastavi li se ovako, to će biti kroz 20 godina, kaže Šuker

Davor Šuker vrlo je brzo odlučio staviti svoj mandat na kušnju, predsjednik HNS-a nije niti godinu dana a već je odredio novu granicu između Sjevera i Juga. Nakon što je izbornik Igor Štimac u nekoliko izjava elegantno provukao Split kao domaćina utakmice između Hrvatske i Belgije, Šuker je odlučno poručio:

 

- Do daljnjega ćemo igrati u Zagrebu i ne bojim se to reći.  Obećali smo pet utakmica na Poljudu, ali nastavi li se ovako, to će biti kroz 20 godina. Vrijeđaju nas, u minusu smo i nema sigurnosnih uvjeta. Splitu sam dao proslavu stogodišnjice, a oni su je bojkotirali. Nakon Švicarske smo bili u minusu četiri-pet milijuna kuna... Ne razumijem, zašto je organizacija toliko skuplja nego u Zagrebu, zbog čega kola Hitne službe koštaju triput više nego u Zagrebu. Nama se financijski isplati igrati jedino u Zagrebu. Na utakmici protiv Srbije dobro smo zaradili na ložama, razmišljamo o tome  lože napravimo na sjeveru, kaže Šuker.

 

Osim Splita predsjednik HNS-a sjetio se svog rodnog grada

- Moji Osječani se ljute, a sve sam im dao. Doveo sam im Wales, dao 200 tisuća kuna za uređenje travnjaka i to im je za sada to, poručuje Šuker.

Osim što je otvorio južni front, Šuker je objasnio da se s Portugalom vjerojatno igra u Ženevi zbog zarade. Osim poziva iz egzotičnih zemalja (Katar, Oman...), Šuker se pohvalio i pozivom i Argentine, koja bi htjela igrati prijateljsku utakmicu protiv četvrte reprezentacije na svijetu.

Šuker kaže da se sa Zdravkom Mamićem vidio više puta nakon što je bio pritvoren zbog verbalnog napada na ministra Željka Jovanovića. Tema razgovora ostaje tajna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.