Davor Šuker: Osobno ću prijaviti Zorana Stevanovića na prvom Izvršnom odboru UEFA-e

Petak, 10. travnja 2015. 21:26 Napisao/la  SC

Mi smo otvorenog srca i bez fige u džepu dali domaćinstvo Splitu, kaže Šuker

Davor Šuker najavio da će UEFA-i prijaviti Zorana Stevanovića, čelnika hrvatske podružnice FARE, koji je u intervjuu za jedan dnevni list izjavio da su čelnici saveza  znali da će UEFA kazniti HNS prije nego što je odluka službeno objavljena:

- Smiješne su mi teze da smo mi nešto znali o toj kazni. Ako je netko znao, neka mi kaže koja će biti sljedeća kazna za Dinamo, Hajduk ili Rijeku. To što sam u Izvršnom odboru ne znači da se možeš uplitati u arbitražnu i u disciplinsku proceduru, tu je čovjek promašio metu i opalio šamar i svojoj instituciji FARE. UEFA će dobiti taj izvještaj, jer ću osobno to prijaviti na prvom Izvršnom odboru u Pragu, rekao je Šuker za RTL.

Predsjednik HNS-a još je jednom pojasnio odluku da se utakmica Hrvatska - Italija igra u Splitu:

- Mi smo otvorenog srca i bez fige u džepu dali domaćinstvo Splitu. Dao sam prijedlog na Izvršnom odboru da u idućim kvalifikacijama za SP na prvom sastanku odredimo svih pet domaćina naših utakmica, kaže Šuker koji umanjuje svoj utjecaj u Nyonu:

- Davor Šuker nije superman, niti Davor Šuker može biti junak iz animiranih filmova. Imamo svoju službu koja svaki dan radi. I da Hrvatska bude izbačena iz Europske federacije i Europskog prvenstva, mi ćemo i dalje marljivo raditi, zaključuje Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.