IZNENADIO ODLUKOM

Šuker želi da Hrvatska i Italija igraju u Splitu

Subota, 04. travnja 2015. 21:32 Napisao/la  I. V.

Početkom idućeg tjedna u Split putuju Vrbanović i Srebrić kako bi dogovorili detalje, kaže Šuker

Davor Šuker sazvao je konferenciju za novinare neposredno nakon što su Matjaž Kek i Zoran Mamić odradili svoj posao pred novinarima, predsjednik HNS-a izvjestio je novinare o svojoj namjeri:

- Odlučio sam predložiti Izvršnom odboru da se dvije kvalifikacijske utakmice, protiv Italije i Bugarske, igraju Splitu. Početkom idućeg tjedna u Split putuju Vrbanović i Srebrić kako bi dogovorili detalje, nadam se da neće biti problema s UEFA-om budući da se mjesto odigravanja mora prijaviti 120 dana prije, kazao je Šuker, koji pruža ruku pomirenja Splitu.

- Ja sam se i ranije zalagao da Split bude domaćin, ali.... - kazao je Šuker, koji nije htio komentirati suđenje na utakmici između Rijeke i Dinama.

- Nemojte od predsjednika saveza očekivati da komentira zaleđe ili kazneni udarac, sačekajmo odluke Komisije za suđenje. Moj je posao da dam povjerenje ili da smijenim Komisiju za suđenje. Činjenica je da se barem jednom mjesečno netko ovako žali na suđenje, kaže Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.