Zlatko Vujović: Sve će se u nedjelju vrtjeti oko Marka Livaje, a to nije dobro

Četvrtak, 27. srpnja 2023. 14:46 Napisao/la  SC
Zlatko Vujović
Zlatko Vujović Foto: HNK Hajduk/Facebook

Zlatko Vujović ovako je najavio Jadranski derbi u nedjelju:

- Sigurno da je pobjeda nad Dinamom na startu nove prvenstvene utrke podigla samopouzdanje u svlačionici Hajduka, posebice nakon su što su modri slavili u Superkupu. Euforija je zaštitni znak svake pobjede nad Dinamom, samo ne treba u tome pretjerivati. Koliko su navijači odani klubu potvrđuje podatak da je Poljud gotovo rasprodan u dva dana. Sigurno je da Hajduka peču dva posljednja poraza od Rijeke. Bili su Riječani u obje utakmice bolji i zasluženo su slavili. U nedjelju će to biti sasvim drugi dvoboj, domaćini će željeti potvrditi uspjeh u Maksimiru, pobjediti jednog od izravnih konkurenata u borbi za titulu prvaka. Gosti su uvjerljivo slabili u srazu sa novajlijom Rudešom, no mislim da nisu pokazali punu snagu i vrijednost. Stoga očekujem puno bolju, jaču, kvalitetniju Rijeku. Jakirević je jako dobro posložio momčad, ciljano su dovodili igrače. Ne mogu a da ne spomenem da je transfer Frigana u Waterlo odličan posao, malo remek-djelo predsjednika Damira Miškovića, kaže Vujović.

Što bi moglo presuditi u derbiju:

- U pravilu neke sitnice presude u takvim utakmicama. Hajduk je papirnati favorit, ali to mora dokazati na terenu. Leko ima dobru momčad, posebice vjerujem da će mu od velike koristi biti Odjidji–Ofoe. Naravno, sve će se vrtjeti oko Livaje, a to nije dobro. Najvažnije je da Jadranski derbi ponudi kvalitetan nogomet, zaključio je legendarni igrač Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.