UEFA pokrenula istragu, hoće li Hajduk opet morati zatvoriti poljudske tribine?

Petak, 18. kolovoza 2017. 18:30 Napisao/la  SC


UEFA istražuje nesportsko ponašanje navijača Hajduka na Goodison Parku!

U 34. minuti utakmice između Evertona i Hajduka prekinuta je četiri minute zbog događanja navijača splitskog kluba.

Službenih informacija o tome što se dogodilo za sada nema, dvije verzije događaja u opticaju su od završetka utakmice.

 Prema jednoj verziji navijači Evertona zasuli su navijače Hajduka upaljačima i bocama, a prema drugoj navijači Hajduka gađali su kovanicama i upaljačima igrača Evertona koji je izvodio korner.

 Što god bio povod, navijači Hajduka evidentno su se sukobili s redarima i domaćim navijačima, nekolicina je u gužvi zagazila u zabranjeni prostor uz teren i sudac Ivan Kružliak prisilno je prekinuo utakmicu.

 Kako će završiti UEFA-ina istraga može se samo gađati, Hajduk je recedivist i realno je očekivati kaznu. Kakva će kazna biti nitko ne može ni naslutiti dok ne završi istraga.
 
 Ulaznice za uzvratnu utakmicu na Poljudu odavno su rasprodane, u Hajduku se pribojavaju najgoreg.
 
 UEFA je uoči utakmice protiv Brondbyja donijela odluku da se utakmice igra pred praznim trbinama zbog divljanja navijača na utakmici u Dugopolju. U zadnji trenutak odluka je kazna je ublažena, Hajduk je morao zatvoriti samo dio tribina.

Hoće li UEFA opet isprazniti poljudske tribine?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.