Tin-Sven Sušić traži raskid ugovora, Hajduk traži 2,5 mil. eura za otpisanog igrača

Ponedjeljak, 20. srpnja 2015. 12:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Jefferson i Caktaš igraju dobro i ne vidim razloga zbog čega bih nekog od njih mjenjao da bi zaigrao Sušić, kaže Burić


Sead Sušić, otac Hajdukova igrača Tin-Svena Sušića, ne krije razočaranje što njegov sin kod trenera Damira Burića nema status prvotimca.

- Zatražit ćemo raskid ugovora sa Hajdukom. Mislim da Tin ničim nije zaslužio ovakav tretman kakav ima kod novog trenera Burića. Prije nekoliko dana zajedno s Mikijem Rapaićem obavili smo razgovor sa predsjednikom kluba Marinom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem. Iskazali smo svoje nezadovoljstvo statusom koji ima moj sin. Dobili smo odgovor da može otići iz kluba ako netko uplati 2,5 milijuna eura na ime obeštećenja. Tko će to platiti kada Tin ne igra? U prošloj sezoni bio je možda i najbolji igrač. Nakon utakmice sa Splitom trener Burić izjavljuje da će Tin treba izboriti za mjesto u momčadi, kaže Sead Sušić, nekada sjajni nogometaš i reprezentativac bivše države.

Čini se da je trener Damir Burić otpisao bosansko-hercegovačkog reprezentativca:

- Jefferson i Caktaš igraju dobro i ne vidim razloga zbog čega bih nekog od njih mjenjao da bi zaigrao Sušić, odgovorio je Burić na upit zašto Sušić nije dobio priliku.

Artem Milevskyi, najskuplji Hajdukov igrač, mjesečno ima zagarantiranih 15.000 eura, a daleko je od prve momčadi. Zbog ozljede nije odradio pripreme s momčadi, priključio se suigračima ali teško da će dobiti priliku. Zajedno sa Maksimom Billiyem, koji je ljetos stigao iz Ukrajine, nije bio u kadru za dvoboj sa Splitom. Obojica uživaju u čistom moru za što itetako dobro plaćeni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.