Tin-Sven Sušić odlazi u Belgiju, Hajduk dovodi Herdija Prengu

Utorak, 23. kolovoza 2016. 11:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Sušić je rođen u Liegeu, jedno vrijeme je trenirao u redovima Genka

Nije nikakva tajna da Hajduk želi prodati svoje najbiolje igrače, Kalinića, Vlašića, Sušića... kako bi osigurao financijska sredstva za koliko-toliko mirno poslovanje.

Financijska situacija je i nadalje vrlo teška, stoga čelnici kluba pokušavaju prodajom ponajboljih igrača istu popraviti.

Najbolji igrač Prve HNL u prošloj sezoni Tino–Sven Sušić čini se da je na korak do odlaska sa Poljuda. Belgijski Genk, protivnik Lokomotive u play–offu Europske lige, navodno je spreman Hajduku ponuditi 2 milijuna eura za Sušića.

Inače, Sušić je rođen u Liegeu, jedno vrijeme je trenirao kao mladi igrač u redovima kluba koji ga sada želi dovesti u svoje redove.

Sve će biti puno jasnije nakon uzvratnog susreta Hajduka i Maccabija Tel Aviv, koji se u četvrtak igra na Poljudu. Prvi dvoboj u Izraelu završio je minimlanom pobjedom Maccabija.

Trener Hajduka Marijan Pušnik stalno ponavlja kako mu trebaju kvalitetnio desni bočni, stoper, napadač. Nije zadovoljan igrom koje pružaju stoperi Maksim Billyi i Marko Ćosić.

Bijeli su iskazali zanimanje za stoperom Lokomotive iz Zagreba, Herdi Prengom, U-21 reprezenativcom Albanije. Razgovori su u tijeku, Prenga bi trebao za koji dan potpisati ugovor sa Hajdukom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.