Teatar apsurda: Torcida nagradila čelnike Hajduka zbog toga što nije odigran derbi protiv Dinama

Srijeda, 26. kolovoza 2015. 11:32 Napisao/la  SC

Čelnici Hajduka nisu imali hrabrosti suprostaviti se navijačima zbog čega su im isti navijači uručili trofej "Hajdučki potez"


Klub navijača Torcida trofej "Hajdučko srce" prvo je preimenovao u "Hajdučki potez", a onda je isti dodijelio HNK-u Hajduk zbog neodigranog derbija u Maksimiru!

U obrazloženju stoji da je Hajduk time iskazao podršku navijačima u borbi protiv "HNS močvare". Nagradu je u ime kluba primio tadašnji potpredsjednik Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan, a uručio mu je tajnik Torcide Toni Baletić uz gromoglasan pljesak publike na završnici Torcida kupa. Nazočni su bili trener Damir Burić, te prvotimci Goran Milović, Nikola Vlašić, Andrija Balić, Lovre Kalinić i Mijo Caktaš.

Teatar apsurda u hrvatskom nogometu nije ustanovila Torcida, ali je dodijela trofeja "Hajdučki potez" značajan obol stvaranju konfuzne situacije u nogometu. Prema priznanju predsjednika Hajduka Marina Brbića, koje je u službeni izvještaj unio delegat utakmice, derbi između Dinama i Hajduka nije se igrao zbog straha od reakcije navijača koji nisu smjeli ući na stadion.

Čelnici Hajduka nisu imali hrabrosti suprostaviti se navijačima zbog čega su im isti navijači uručili trofej za potez godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.