Skupina navijača Hajduka napala novinare, policija zaštitila novinara SportComa

Ponedjeljak, 22. kolovoza 2016. 00:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Vi živite od Hajduka, a stalno pišete protiv kluba! Bando komunistička, bila je samo jedna od izrečenih uvreda navijača gore potpisanom novinaru


Poslije novog poraza od Rijeke, igrači Hajduka po starom običaju otišli su prema sjevernoj tribini, tamo gdje se nalazi Torcida. Otišli su se zahvaliti na podršci, međutim dobili su "jezikovu juhu". Torcida je postrojila igrače, pale su i teške riječi, desetak minuta je trajala bukvica. S igračima bio je i trener Marijan Pušnik:

- Otišao sam dati igračima podršku, za poraz sam jedini krivac. Navijači imaju pravi vikati poslije poraza, kazao je Pušnik.

Stanje se nije smirilo na tribinama, dvadesetak pripadnika Torcide čekali su ispred glavnog izlaza čelnike kluba i igrače Hajduka.

Na meti su bili i novinari, među njima i gore potpisani novinar.

Nakon što sam izašao na glavni ulaz, razočarani navijači počeli su svašta dobacivati, vrijeđati.

Sva sreća što je nekolicina interventnih policajaca spriječila da nas netko od navijača fizički ne napadane.

Jedan od policijaca dopratio me do automobila, tako da je na svu sreću prošlo bez ikakvih posljedica.

Uvijek su za slabe igre i krizu rukovođenja dežurni krivci novinari:

- Vi živite od Hajduka, a stalno pišete protiv kluba! Bando komunistička, bila je samo jedna od izrečenih uvreda navijača gore potpisanom novinaru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.