Sjeća li se itko dočeka na Rivi? Iz Hajduka odlazi još jedna propala generacija juniora

Četvrtak, 03. kolovoza 2023. 09:56 Napisao/la  Toni Bilić
Ovako su dočekani juniori
Ovako su dočekani juniori

Nakon što su minule sezone bijeli pod vodstvom Ivana Leke nanizali nekoliko uzastopnih poraza, navijači su bili ogorčeni, zatjevali da uz Livaju igraju juniori koji su osvojili drugo mjesto u Ligi prvaka, doživjelji su težak poraz od AZ Alkmara u finalu (0:5).

Sjeća li se itko dočeka na Rivi?

Tijekom proljetnog dijela Leko je pružio priliku L. Vuškoviću, Capanu, Brajkoviću, Ćubeliću, Pukštasu...

Nova sezone ponudila je novu priču, bijeli su doveli pet novih igrača, Šarliju, Dajakua, Odjidjia Ofoea, Muofija, Dialla.

Mladi su se poput rakove djece raspršili u klubove koji surađuju s Hajdukom, za sada su u kadru prve momčadi ostali vratar Borna Buljan, L. Vušković, Brajković, Antunović, F. Čuić, jedini koji se uspio nametnuti je Rokas Pukštas, Amerikanac litavskih korijena.

Pukštas je u ovom trenutku najbolji igrač i strijelac, sa svojim golovima protiv Dinama i Rijeke donio je bijelima šest bodova.

I tako se još jednom na početku nove sezone ponavlja ista mantra, "bilim tićima" srezali su krila.

Iz Hajduka odlazi još jedna propala generacija juniora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.