PROZIVKA NA POLJUDU Marijan Pušnik: Završilo je vrijeme tetaka, stričeva i baba koji su dovodili igrače

Srijeda, 08. lipnja 2016. 20:05 Napisao/la  Ivan Jelić

 Hvala svim trenerima, kao i Damiru Buriću koji je veliki džentlmen. Dugo smo razgovarali i još ćemo. Puno mi je kvalitetnih informacija dao, kaže Pušnik


Hajduk je počeo sezonu prozivkom na Poljudu, trener Marijan Pušnik pred 31 igračem predstavio je svoj stožer, pomoćnici su Žiga Kljajič i Marko Lozo, trener vratara je Zoran Varvodić, kondicijski trener Mario Tomljanović, liječnik je Jurica Rakić.

- Dodali smo timu firmu TMG-BMC iz Ljubljane gdje radi dr. Đorđević s Janom Žumerom. Tim je vrhunski, ali treba vremena za uhodavanje. Hvala svim trenerima, kao i Damiru Buriću koji je veliki džentlmen. Dugo smo razgovarali i još ćemo. Puno mi je kvalitetnih informacija dao. Ne mogu pričati o imenima igrača. Na 7, 8 pozicija imamo po 5, 6 kandidata, sve ovisi o novcu, ali i prodaji igrača. Radimo na tome danonoćno, prijelazni rok je dug, nema panike. Momci će biti s nama do priprema u Austriji. Svi će dobiti priliku, testiranja ćemo obaviti na Kineziološkom fakultetu, kaže Pušnik.

Na kojim pozicijama se traže nova rješenja?

- Na svima, da ne filozofiram. Trojica igrača mogli bi otići, Kalinić, Milić i Sušić.

Ivica Olić i Senijad ibirčić kuloarski su se spominjali kao pojačanja?

- Tko Olića ne bi želio. Ali, moje su informacije da je on prije par dana odabrao novi klub u Njemačkoj. Ibričić je veliki igrač, zadužio je Hajduk i Hajduk njega. Svatko tko želi igrati borbeno i ratnički dobrodošao je u Hajduk. Nadam se da je završilo vrijeme tetaka, stričeva i baba koji su dovodili igrače u Hajduk. Igrače dovode gospodin Mario Branco, kada se posavjetuje sa mnom i sa stožerom. Dobar piar ili guranje igrača od strane novinara ili navijača neće proći.

Što vam je cilj?

- Ponio sam duge rukave!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.