Prometno na Poljudu: Otišla dvojica direktora i jedan trener, uskoro odlazi Ohandza

Srijeda, 04. listopada 2017. 09:42 Napisao/la  Ivan Jelić
Frank Ohandza
Frank Ohandza


Na Poljudu nije samo prometno kada je u pitanju igrački kadar,  ima promjena i na "gornjem katu".

Prvi je (pre)glomazni administrativni pogon napustio financijski direktor Milan Prgomet, koji je nominalno bio šef financija iako u praksi  ništa nije mogao  odlučiti.

Nakon njega,  prije desetak dana, klub je napustio direktor marketinga Aljoša Bašić, koji je svojim radom uspio klubu donijeti nekoliko kvalitetnih, ali ne baš financijski izdašnih sponzora.

 Zaslužio je Bašić pohvale za svaku kunu koja je putem sponzorskih ugovora ušla u klub. Iako se sporazumno  razišao s Hajdukom nije bio po volji bivšeg i sadašnjeg predsjednika Brbića i Kosa.
 
 Hajduk je naravno sporazumno  napustio Mario Tomljanović, koji je bio koordinator zdravstva i sportske pripreme na Poljudu, a u klub je stigao u sklopu suradnje s Kineziološkim fakultetom, kada je postao koordinator za kondicijske pripreme svih uzrasnih kategorija bijelih.

 Inače, zbog odluke predsjednika Kosa da Tomljanovića imenuje za šefa zdravstvene komisije, Hajduk je ostao gotovo bez liječničke službe, jer velika većina liječnika koji su godina bili članovi liječničkog tima napustili su klub raočarani Kosovom odlukom.
 
Na izlaznim vratima je i ljubimac navijača Franck Ohandza, popularni Farne Zolja kako ga navijači zovu.

Protiv Intera iz Zaprešića iako se zagrijavao niti zaigrao niti minute.

U novom ugovoru koji je potpisao prije nekoliko mjeseci ima zagarantiranu godišnju zaradu od cca 150.000 eura, a tražio je 250.000 godišnje po sezoni.

Čelnici kluba nisu prihvatili taj njegov zahtjev, dogovorili su bonuse prema kojima treba odigrati najmanje 75 posto utakmica, postići 15 golova, imati 10 asistencija po sezoni da bi zaradio 250.000  eura godišnje. Teško da to može ispuniti.

Da je nezadovoljan statusom kod trenera Carrilla pokazao je u dvoboju protiv Rijeke, kada je dobio priliku na početku drugog dijela.

Travnjak je napustio nakon dvadesetak minuta navodno zbog grča u mišiću.

Otrčao je u svlačionicu u stilu sprintera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.