Pripremna utakmica: Marijan Pušnik kaznio sve igrače koji su igrali protiv Junaka

Utorak, 12. srpnja 2016. 00:40 Napisao/la  SC

Junak - Hajduk 0:1


Nogometaši Hajduka pobijedili su Junak u Sinju rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Vrljičak u 53. minuti utakmice nakon koje je trener Hajduka Marijan Pušnik ponovo okupirao medijski prostor sljedećim izjavama:

- Svi koji su igrali, bit će kažnjeni, a oni koji nisu pozdravili publiku platit će duplo. Tražio sam to od direktora. Opet ponavljam da me je sramota kako se igrači ponašaju. Nisu pozdravili publiku. Riječ je o novčanoj kazni. Inače se smijem kada sam ljut, ali sada nemam snage ni da se nasmijem. Konkurencija u momčadi je takva kakva je. Nema puno filozofije. Neki su danas imali priliku da se nametnu, ali se nisu dokazali. Čekamo 31. kolovaza i onda ćemo znati tim za prvenstvo, rekao je Pušnik

Sušić neće biti spreman za Iasi, Futacs se oslzijeio protiv Junaka

HAJDUK: Grbić, Budalić, Šimić, Ismajli, Memolla, Acker, Erceg, Grković, Maganto, Said, Blažević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.