Mislav Karoglan: Svakako ću razgovarati s Nikolom Kalinićem

Utorak, 24. listopada 2023. 13:34 Napisao/la  SC
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan

Mislav Karoglan obratio se novinarima nakon što se vratio na klupu Hajduka:

- Evidentno je da postoji problem u efikasnosti, kreiranju šansi. Imamo gust raspored, ali imamo svega. Imamo najbolju ekipu. Imamo 25-28 igrača. Svi su prvotimci. To je svlačionica kojoj vjerujem. Postoji dio igrača koje ne poznam. U mom prošlom mandatu sve je funkcioniralo savršeno. Ne bih se bavio analizom, to nije kolegijalno. Treba poboljšati fazu napada. To je prvi cilj. Moramo zabijati više golova da bi pobjeđivali. Imam određeni plan, vjerujem da ćemo već u petak imati dobar impuls. Čvrsto sam uvjeren da u petak možemo biti bolji u fazi napada. Puno bitnije je da se usvoje principi u igri. Na to sam baziran. Jako je bitan igra li se s jednom ili dvije šestice. To ovisi o profilu igrača. Bitni su principi i dinamika igre u tim principima, rekao je Karoglan.

Novi trener ovako je prokomentirao eventualni povratak Nikole Kalinića, Ivan Leko otpisao je 35-godišnjega napadača:

- Ja ću s Nikolom svakako razgovori. Treba vidjeti kakve su njegove ambicije i planovi. Tek sam došao, jutros sam potpisao, nisam ni pogledao ugovor. Tolika je razina povjerenja, poručio je Karoglan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.