Marko Futacs teško stradao, napadač Hajduka mora na operaciju križnih ligamenata

Ponedjeljak, 07. kolovoza 2017. 20:38 Napisao/la  SC

Marko Futacs nažalost teško je stradao  u utakmicu protiv Dinama.

Temeljem kliničke i dijagnostičke obrade koja je obavljena u ponedjeljak u Splitu utvrđeno je da se radi o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju.

Najbolji strijelac  Prve lige 2016/2017  sredinom drugog dijela utakmice protiv Dinama morao je napustiti igru nakon što su ligamenti otkazali poslušnost.

- Sve nas je u Klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada, jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko i kao nogometaš i kao čovjek dio nas, kazao je sportski direktor Mario Branco.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.