Marijan Pušnik, trener Hajduka: Suđenje neću komentirati, samo ću se smijati!

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2016. 13:47 Napisao/la  SC

 Osijek je dobro posložen i dobro vođen, pa i fizički jači od nas, kaže Pušnik

Osijek i Hajduk odigrali su neodlučeno (1:1) u Gradskom vrtu. Osječani su poravnali pogotkom (Ejupi) kojemu je prethodio sporni duel Vojnovića i Kalinića, Splićani su se žalili na zbog prekršaja nad vratarom:

- Samo ću se smijati, jer znam pravila HNL-a. Suđenje je bilo kako je bilo, nemojte očekivati da ga komentiram. Ne bih komentirao, takva su pravila. Svi smo u istom loncu, a vi pišite što ste vidjeli, rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik, koji je bio zadovoljan igrom u Osijeku:

- U taktičkom smislu najbolja igra. Doduše, njihovi visoki igrači i centaršutevi stvarali su nam problema, ali muški smo odgovorili. Bilo je malo i sreće, ali je bilo sreće i za Osijek. Imali smo i mi šanse. Vrlo sam zadovoljan pristupom svojih igrača! Poslije svega bilo je važno odigrati muški i ne izgubiti utakmicu. Ovo je uspjeh, jer Osijek je dobro posložen i dobro vođen, pa i fizički jači od nas. Dobar je bod i podstrek je za nas. Dižemo se, puno sam izmijenio momčad zbog ozljeda igrača... Pred nama je utakmica godine, Maccabi Tel Aviv, ali nije bilo kalkuliranja u tom smislu, vidjeli ste koliko smo se borili, zaključuje Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.