Marijan Pušnik: Nije čudno da Maccabi igrom podsjeća na Barcelonu, direktor je Jordi Cruyff

Srijeda, 17. kolovoza 2016. 10:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Na terenu smo 11 na 11, uvijek kažem da su šanse 50 posto naspram 50 posto, kaže Pušnik


Hajduk je u srijedu ujutro čarter-letom iz Splita krenuo prema Tel Avivu. Potom će bijeli autobusom nastaviti put do konačnog odredišta Netanya, gdje u četvrtak navečer, u 19 sati po hrvatskom vremenom igraju prvu utakmicu play–offa protiv izraelskog doprvaka minule sezome Maccabija Tel Aviv.

Trener Marijan Pušnik na put je poveo dvadeset igrača, među kojima su Sušić, Nižić, Kožulj koji su zbog manjih zdravstvenih problema preskočili prvenstveni sraz sa Osijekom u Gradskom vrtu, te Ohandzu koji je morao otići u Pariz u veleposlanstvo Izraela kako bi dobio ulaznu vizu.

- Spremni smo, na put idu najbolji igrači. Pregledali smo snimke nekoliko njihovih utakmica, po stilu igre Maccabi podsjeća na Barcelonu. Nije to slučajno, sportski direktor im je Jordi Cruyff, kazao je uoči puta trener bijelih Pušnik.

Hajdukov trenere dalje je nastavio:

- Na terenu smo 11 na 11, uvijek kažem da su šanse 50 posto naspram 50 posto. Očekujem da će posjed lopte biti na njihovoj strani, mi želimo realizirai šanse koje bude imali. Nekada ne igra novac, nego srce i borba.

Koji bi vas rezultata zadovoljio:

- O rezultatu ne bih govorio, ali dobro bi nam došao gol u gostima, zaključio je Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.