Laszlo Kleinheisler, David Čolina i Nikola Kalinić spominju se u splitskim kombinacijama

Ponedjeljak, 01. siječnja 2024. 10:18 Napisao/la  Toni Bilić
Laszlo Kleinheisler
Laszlo Kleinheisler

Svima na Poljudu je kristalno jasno da se trebaju pojačati ako žele nakon 18 godina osvojiti titulu prvaka.

Svatko tko imalo prati igre bijelih, zna da treneru Karoglanu nedostaju najmanje tri kvalitetna igrača: lijevi bek, ofenzivni vezni koji će po sezoni zabiti desetak golova te iskusni klasnični strijelac, koji bi trebao pomoći Livaji u vrhu napada.

Nakon što se ozlijedio Melnjak, njegovu poziciju zauzeo je Diallo koji nije oduševio svojim nastupima. Uz to pozvan je za reprezentaciju svoje države na predstojećem Afričkom kupu nacija.

Kao možebitno rješenje za tu poziciju spominje se Čolina, koji je minulog ljeta otišao iz kluba u redove njemačkog prvoligaša Augsburga no tamo se nije naigrao. On bi navodno trebao doći na posudbu.

Splićani su se sve dogovorili sa iskusnim ofezivnim veznjakom i bivšim igračem Osijeka, Kleinheisler je trenutno član grčkog Panathinaikosom gdje se nije naigrao.

Hajduk ga je želio dovesti ljetos, ali čelnici Osijeka ga nisu htjeli pustiti.

Sada bi trebao zaobilaznim putem stići na Poljud.

Iskusni Nikola Kalinić odlučio se reaktivirati nakon što se na kraju minule sezone razišao za klubom zbog neslaganja sa bivšim trenerom Lekom.

Već dvadesetak dana trenira kako bi koliko-toliko spreman dočekao početak priprema za drugi dio prvenstva, koji je Karoglan zakazao 3. siječnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.