JOŠKO JELIČIĆ Ivan Kos nema nikakvog stručnog znanja, identiteta ili bilo čega bitnog za Hajduk

Ponedjeljak, 06. studenog 2017. 23:57 Napisao/la  SC

Vrhunac svega je trener Joan Carrillo, koji je prodavao pamet cijelog svijeta. Evo, nakon utakmice s Rudešom je rekao da nije Rudeš pobijedio nego su oni izgubili, kaže Jeličić

Joško Jeličić
Joško Jeličić


Joško Jeličić u svoj je stilu iznio svoje viđenje krize u Hajduku, komentator HTV-a britko je prokomentirao zadnja događanja:

- Ništa se posebno nije dogodilo. Ovo je samo posljedica potpuno promašene sportske politike kluba. Nerealno je i neodgovorno umjetno stvaranje ambicija Kosovim pričama o velikom Hajduku, a Brancovim o pohodu na titulu. Ivan Kos nema nikakvog stručnog znanja, identiteta ili bilo čega bitnog za Hajduk. Mislim da on uopće ne zna što Hajduk jest. Doveo je stranca za sportskog direktora i stranca za trenera te je strancima nakrcao svlačionicu. Vrhunac svega je trener Joan Carrillo, koji bi prije ili poslije utakmice prodavao pamet cijelog svijeta. Evo, nakon utakmice s Rudešom je rekao da nije Rudeš pobijedio nego su oni izgubili. To su izjave na razini legendarnog 'Broja 1'. A kad u svlačionici još vidiš i Grunfa i Jeremiju, pardon, Almeidu, onda Hajduk počne ozbiljno ličiti na Alana Forda. Slušao sam Branca koji je govorio da u Hrvatskoj nema igrača i trenera za Hajduk. Ima jedan, recimo, Samir Toplak. Pa taj čovjek čuda radi s Interom. Svake godine ostane bez pola momčadi i radi dobar posao s minimalnim resursima. Pogledajte ovog Turčina iz Rudeša. On je brži od štafete Hajduka, to je najbrži igrač u ligi. Budimir? Igrao je balote i kartao u Sinju, a sad se vidi da je ozbiljan igrač. Kad ga usporedim s Almeidom, onda se vidi da u HNL-u itekako ima pojačanja za Hajduk, rekao je Jeličić, inače bivši igrač Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.