Joan Carrillo u utakmici protiv Rijeke još jednom razočarao svojom taktikom

Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 07:53 Napisao/la  Ivan Jelić

To što navijači slave da će Hajduk na kraju najvjerojatniji osvojiti treće mjesto jednostavno je žalosno


Hajduk je u subotu u Jadranskom derbiju poražen na Rujevici od Rijeke. Ništa neočekivano!

Mnogobrojni najvijača bijelih nakon pobjede nad Dinamom u Maksimiru i to poslije osam i pol godina „posta“, te uvjerljive pobjede nad Osijekom na Poljudu (5:1) bili su toliko optimistično raspoloženi da su vjerovali da će njihovi ljubimci „srušiti“ neugodnu tradiciju u srazu sa Riječanima.

Euforija je bila toliko velika da je predsjednik kluba Ivan Kos iznajmio veliki autobus, koji je na dan utakmice u Rijeku odveo gotovo sve djelatnike radne zajednice kluba.

Naime, od ožujka 2012. godine Hajduk nije pobijedio Rijeku, prije subotnjeg sraza točnije 1826 dana nisu znali za pobjedu.

 Splićani su posebice u prvom dijelu susreta odigrali slabo, primili su dva gola poslije pogrešaka Jeffersona i Barrya.
 
 Jednom su u tom periodu opasnije zaprijetili preko Vlašića, koji je bio najbolji među ostalim lošim Hajdukovcima.
 
- Da možemo, promjenili bismo sedam, osam igrača, kazao je na poluvremenu  u mikrofon Arene sport jedan od pomoćnika Hajdukova trenera Joana Carrilla, Vik Lalić.

Svaki komentar je suvišan!

Da Jefferson nije igrač za Hajduka to više i ptice na grani znaju, no ne znamo zbog čega ima toliki kredit koji svih trenera od kako je prije dvije sezone došao među bijele.

Čelnici kluba trebaju se zahvaliti na daljnoj suradnji Savvasu, Ćosiću, Terzievu, Barryu koji imaju status posuđenih igrača.

Za njih se uistinu ne isplatiti niti kune obeštećenja da bi postali Hajdukovi igrači.

Sportskom direktoru Portugalcu Mariju Brancu ističe ugovor na kraju sezone, predsjednik Kos pregovora sa njim o njegovoj daljnoj suradnji, no čini se da je Branco prije sklon odlasku sa Poljuda.

Ne da nije zaslužio novi ugovor već ga po završetku sezone treba potjerati iz kluba.

 Minulog ljeta doveo je 11 novih igrača, nećemo stalno ponavljati njihova imena, i bivšeg trenera Marijana Pušnika.
 
 Igrače koje je doveo najmanje su dvaput skuplji od cjelokupnog igračkog vodeće Rijeke.
 
 Mađar Futacs mjesečno ima zagarantiranih 19.000 eura, toliko zarađuju dvojica, možda i trojica standardnih igrača u momčadi Matjaža Keka.
 
 Uzgred ističemo da Rijeka tri kola prije kraja prvenstva ima okruglih 20 bodova više od Hajduka.

 Riječani su do sada osvojili 82 boda, Splićani 62.  Bezidejni Dinamo ima 15 bodova više od Hajduka.

 Ako nas je trener Carrillo ugodno iznenadio sa taktičkom zamisli u pobjedi nad Dinamom i Osijekom, u srazu sa Rijekom je još jednom razočarao svojom impostacijom.
 
 (Pre)visoko je digao zadnji red, gotovo do centra, tako da su Splićani primili drugi gol koji je postigao Gavranović iz akcije kakva se vidi na malom “balunu“.
 
I njegov daljnji ostanak je pod velikim znakom pitanja, jer ne ulijeva povjerenje da će Hajduk u narednoj sezoni napraviti nešto više.

To što navijači slave da će Hajduk na kraju najvjerojatniji osvojiti treće mjesto jednostavno je žalosno.

Glavni krivac je kreator igračke ruže Mario Branco, ali se isto tako od krivice ne mogu abolirati predsjednik Kos i nesposobni Nadzorni odbor!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.