Joan Carrillo nakon utakmica protiv Osijeka i Rijeke postaje pukovnik ili pokojnik

Nedjelja, 26. veljače 2017. 09:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Carrillo  pogodio s izborom igrača u utakmici protiv Istre 1961, ali nikakvu revolucionarnu igru Hajduka nismo vidjeli


Konačni ishod prvenstvenog sraza izmeđiu Hajduka i Istre 1961, pobjeda bijelih sa uvjerljivih 4:0, vjerojatno je zavarala sve one koji nisu u petak poslijepodne bili na Poljudu.

 Momčad španjolskog stratega odigrala je još jednu slabu, nekvalitetnu utakmicu.

 Nastavak je to igre kakvu su Hajdukovci prezentirali pod vodstvom bivšeg trenera Marijana Pušnika.
 
 Na predstavljanu Španjolca Carrilla, prema riječima predsjednika Kosa i sportskog direktora Branca, izgledalo je da su doveli trenera boljeg od sunarodnjaka Pepa Guardiole.
 
 U izvještajima s priprema iz Turske čitali smo da je novi trener revolucionar, da će njegova momčad na proljeće igrati sa dva napadača.
 
 Uistinu, na premijeri proljetnog dijela bijeli su istrčali sa dva napadača, Futacsem i Ohandzom, a njihov zajednički učinak bio je - nula!.
 
 Tome je uveliko kumovao Carrillo, koji je u Parku mladeži na travnjak od prve minute poslao čudnu jedanaestroicu. Bez Vlašića, Ercega i Saida s Tudorom iza dvojice napadača, te Vojkovićem i Barryjem u veznom redu.
 
 Zahvaljujući Vlašiću i Ercegu, koji su ušli u nastavku, bijeli su na kraju ostali neporaženi.
 
 Takvu jedanaestoricu ne bi izveo niti Pušnik!

 Svoju veliku pogrešku Španjolac je priznao u dvoboju sa Istrom 1961.

 Prvi je "stradao" Vojković čije se ime i prezime nije našlo u zapsiniku. Tudor je "zaleđen" na klupi za pričuve isto kao i Ohandza, njih dvojica nisu dobili niti minute u ogledu sa Puljanima.
 
 Od početka su istrčali Erceg i Vlašić te iznenađuje T. Bašić.
 
 Dvojica prvoimenovanih bili su strijelci, prvi u 5. minuti kada je "ukrao" loptu gostujućem vrataru Ivušiću, drugi se u listu strijelaca upisao u 14. minuti, nakon 516 dana posta zabio je prvenstveni gol.
 
 Nakon ranog vodstva domaćini su stali, Puljani su bili bolji, no na njihovu žalost bez pravog učinka.
 
 U završnici susreta Said je zabio euro-gol, "točku na i" stavio je Futacs golom u sudačkoj nadoknadi.
 
 Carrillo  je ovog puta pogodio s izborom igrača, trebao bi Španjolac svaki petak igrati jack-pot, ali nikakvu revolucionarnu igru Hajduka nismo vidjeli.

 Štoviše, igrači na sredini travnjaka (Savvas, Barry, T. Bašić) ničim nisu pokazali, niti potvrdili da su igrači za Hajduk.  Odavna nismo vidjeli na djelu lošiju veznu liniju.

 Hajduk sada čekaju dvije zahtjevne utakmice koje mogu pokazati koliko je Carrillo ustinu kvalitetan trener ili je samo jedna u nizu kadrovskih pogrešaka čelnika kluba.

 Splićane naprije  5. ožujka čeka sraz s Osijekom u Gradskom vrtu, potom se na Poljudu igra Jadranski derbi.

 Na Poljud 11. ožujka stiže najbolja momčad prvenstva.
 
 Nakon utakmica protiv Osijeka i Rijeke saznat ćemo je li Carrillo pukovnik ili pokojnik!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.