Joan Carrillo na tragu prethodnika, španjolski trener jako voli Hajduk i Split

Srijeda, 07. prosinca 2016. 10:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Svi treneri koji su dolazi iz inozemstva  isto su govorili o Splitu i Hajduku, svima je zajedničko da je njihov učinak bio skroman ili nikakav i da su dobro naplatili svoj rad.


Hajduk je predstavio novog trenera, Španjolca Joana Carrilla (48), koji godinu dana nikoga nije trenirao nakon što je u prosincu prošle godine smijenjen u Almeriji.

Doveden je da pokuša spasiti sezonu ako se uopće što dade spasiti kada su u pitanju igra i rezultati. S obzirom kako momčad s Poljuda igra ne bi joj pomogao niti Pep Guardiola, puno poznatiji Španjolac od Carrrilla.

Ustvari, nakon ispadanja iz Kupa od Splita, momčad Hajduka počela je odrađivati prvenstvene utakmice bez posebnog natjecateljskog motiva.

Sportski direktor Mario Branco neizravno je otkrio da su bivšeg trenera Marijana Pušnika  otpisali ranije nego što je dobio otkaz,  željeli su ga smijeniti tijekom zimske pauze.

No, poraz od Splita poremetio je planove i ubrzao  rastanak od Pušnika uz odštetu od 580.000  kuna koliko će dobiti slovenski strateg.  

 Carrillo će imati  istu plaću kao njegov prethodnik, zagarantiranih 17.000  eura mjesečno. Povrh toga Carrillo će dovesti dva pomoćnika od koji jedan zna hrvatski jezik. Super!
 
 Najvažnije je da je novi trener bijelih izustio povijesnu rečenicu, Carrillo jako voli Split!  Tko ga ne bi volio s tolikim mjesečnim primanjem!
 
 Svi treneri koji su dolazi iz inozemstva, Balakov, Reja, Pušnik... isto su govorili o Splitu i Hajduku.
 
 Svima je zajedničko da je njihov učinak bio skroman ili nikakav i da su dobro naplatili svoj rad.
 
 Carrillo je na istom tragu s time da u vrhušci Hajduka više nema Hajdukovaca.

Predsjednik Ivan Kos, direktor Branco, trener Carrillo i njegovi novi pomoćnici vole Hajduk onoliko koliko za njih ima novaca.
 
 Carrillo je htio odmah preuzeti momčad, debitirat će protiv Cibalije u Vinkovcima.
 
 Ono čega Carrillo nije svjestan jest da navijači Hajduka malo drugačije doživljavaju klub od sadašnje klupske vrhuške.
 
 Ako u zadnjoj utakmici jesenskog dijela Hajduk na Poljudu izgubi od Dinama, Carrillu neće puno pomoći što jako voli Split.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.