Joan Carrillo: Bilo bi dobro da se može napraviti neka promjena u rosteru

Četvrtak, 10. kolovoza 2017. 17:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Tržište je jako komplicirano, razgovarat ću s vodstvom kluba po tom pitanju, kaže trener Hajduka

Hajduk će u subotu od 21 sat igrati protiv Slaven Belupa susret 5. kola Prve HNL, trener Joan Carrillo najprije se osvrnuo na utakmicu protiv Dinama...

- Utakmica protiv Dinama je iza nas, igrači znaju kako razmišljamo, analizirali smo je i znamo zašto smo izgubili tri boda. Život ide dalje, u nijednom momentu nisam osjetio da je Dinamo superiornija momčad. Slijedi nam Slaven Belupo, sada se na pravi način moramo pripremiti za taj dvoboj.

Hajduk će u nastavak sezone krenuti bez Marka Futacsa?

- Marko je jako bitan igrač, to je dokazao kao prvi golgeter lige. Problem je što njega boli cijela ova situacija u kojoj se našao, nadamo se da će se što prije vratiti na teren. Čekamo ga. U ovom trenutku je svaki igrač bitan, bilo bi dobro da se može napraviti neka promjena u rosteru, ali tržište je jako komplicirano. Razgovarat ću s vodstvom kluba po tom pitanju. Treba nam igrač tipa Futacs, ali spreman sam da te pozicije pokriju Ohandza i Said.

Velik broj igrača neće konkurirati za dvoboj protiv Slaven Belupa, ozlijeđenima se priključio i vratar Stipica?

- Još ne znamo tko će igrati. Erceg sigurno neće moći, nije to stvar taktike da ga želim odmarati, on je jedan od ozlijeđenih igrača. Ne znamo hoće li biti spreman za Everton. Bašić je u zadnjoj fazi oporavka, ali to još nije za 90 minuta. Pešića polako prolaze leđa, nadam se da će brzo biti spreman. Za Lopeza smo dobili preporuku od doktora da ne igra. Tudoru se produžio oporavak. Grbić još nije spreman. Neće najvjerojatnije biti ni Stipice, na vrata će Letica.

U momčadi Slaven Belupa su dva igrača s kojima je Carrillo radio u Videotonu, Mirko Ivanovski i Dinko Trebotić?

- Prije svega bih htio reći da su to sjajni momci. Trebotića ima po cijelom terenu, trči, ima sjajan zadnji pas, ali u ekipi imamo sličnih igrača. Želim im sve najbolje u životu, ali tek nakon naše utakmice.  Slaven Belupo je pokazao da je odlična momčad sa sjajnim igračima. Imaju balans, jaki su u kontranapadima, opasni su. Utakmicu smo dobro pripremali i želimo osvojiti tri boda.

Jeste li razgovarali sa Zoranom Nižića, koji je se spominje u kontekstu odlaska u Tursku?

- Razgovaram mnogo s kapetanom, pričamo o svemu. Igra za Hajduk svim srcem i razmišlja samo o utakmici sa Slaven Belupa. Ja ne mogu utjecati na neke druge stvari.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.