Joan Carillo uoči utakmice protiv Šibenika tvrdi da ga mađarska reprezentacija na zanima

Utorak, 24. listopada 2017. 15:50 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo Foto: www.hajduk.hr


Hajduk u osmini finala Kupa Hrvatske u srijedu gostuje kod drugoliša Šibenika, dvoboj se igra na Šubićevcu.

Kup-utakmice uvijek su donosile iznenađenja, stoga uoči dvoboja sa Šibenikom trener Hajduka Joan Carillo s puno opreza najavio je taj susret:

- Utakmica može biti jako komplicirana,e ni bi smjeli raditi pogreške, a ako bi došlo do toga možemo izgubiti jednu vrlo važnu priliku ove sezone. Proučavao sam igre Šibenika, njihovih pet zadnju utakmica, jako su poboljšali zadnju liniju. Sigurno će biti jako motivirani protiv nas, što je razumljivo.

Što nam još možete reći o momčadi Šibenika:

- Imaju solidnu špicu, igraju baziraju po bokovima, pogotovo po lijevoj strani Utakmica će biti posebice fizički zahtjevna, s dosta duela. Statistički gledano Šibenik ima drgu najlošiju obranu Druge HNL, imaju samo dvije pobjede kod kuće, Uostalom druga momčad Hajduk je bila bolja na Šubićevcu od domaćina, pobijedila je rezultatom 3:0. Na zadnjih pet utakmica primili su svega jedan gol na svakom susretu. Gledao sam ih protiv naše druge momčadi koja ih je pobijedila, Teklić i jandrek razbijali su njove redove. Međutim u posljednje vrijeme vidljiv je njihov napredak u igru, posebice u zadnjoj liniji.

Spekulira se da bi Carrillo mogao biti izabran za novog izbornika reprezentacije Mađarske, najveći hrvatski derbi sraz Hajduka i Dinama na Poljudu je gledao predsjednik mađarskog nogometnog saveza Sandor Csanyi:

- Nemam nikakvih kontakata sa tim gospodinom. Zanima me samo Hajduk, razmišljam samo o utakmicama sa Šibenikom i Slaven Belupom

Kakva je situacija sa Saidom, da li će biti promjena u momčadi u odnosu na onu koja je igrala protiv Dinama:

- Said i dalje trenirati sa drugom momčadi. Bit će promjena u odnosu na momčad, igrače koji su nastupili i derbi protiv Dinama.

Vaš prethodnik Marijan Pušnik smjenjen je nakon što Hajduk izgubio u polufinalu Kupa od najbližeg susjeda Splita. Koliko ste svjesni da u slučaju ne prođete Šibenik da bi teško i nadalje bili trener Hajduka:

- Kada ste trener Hajduka trebate se znati nositi s pritiskom, ja mislim da se dobro nosim. Još jednom ću ponovitio hoći li i nadalje biti trener Hajduka ne ovisi to o meni i stoga se zbog toga ne brinem. Razmišljati o otkazu ne koristi ni meni ni momčadi, zaključio je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.