Ivan Leko na klupi u utakmici protiv Rijeke, Hajduk najavio žalbu

Utorak, 25. srpnja 2023. 14:02 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko Foto: HNK Hajduk/Facebook

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza na svojoj sjednici izrekla je kazne vezane za utakmicu Superkupa između Dinama i Hajduka, koja je odigrana na maksimrskom travnjaku.

Trener Hajduka Ivan Leko kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na 5 prvenstvenih i/li kup-utakmica te novčanom kaznom u iznosu od 2.500 tisuća eura.

- Hajduk će se žaliti, samo čekamo trenutak kada ćemo uputiti žalbu u HNS, kratko nam je pojasnio glasnogovornik kluba Božo Pavković.

Hajduk, odnosno, Leko treba se očitovati u roku od 8 dana od dana kada je izrečena kazna.

Budući da žalba odgađa izvršenje kazne Leko će momčad voditi u nedjeljnom ogledu Hajduka i Rijeke, koji se igra na Poljudu.

Kako smo nesluženo saznali, Osijek će tražiti odgodu dvoboja sa Hajdukom koji je na rasporedu u 3. kolu na novoizrađenoj Opus Areni zbog europskog nastupa.

Tako će Leko voditi momčad protiv dva neugodna suparnika, protiv Rijeke u nedjelju i protiv Osijeka, kada se odgođena utakmica bude igrala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.