Ivan Gudelj: Predsjednik Damir Mišković sjajno radi svoj posao, Hajduk može osvojiti titulu

Srijeda, 26. srpnja 2023. 10:10 Napisao/la  Toni Bilić

Hajduk je možda mali favorit samo zato što igra pred svojim navijačima, kaže nekadašnji igrač Hajduka

Ivan Gudelj
Ivan Gudelj

Ivan Gudelj jedna je od Hajdukovih, nažalost, nedorečenih legendi, u naponu igračke snage zaustavila ga bolest, taman je bio pred potpisom ugovora sa slavim Real Madridom.

Gudelj je redovit na utakmica bilih, rado je pred Jadranski derbi podijelio svoje mišljenje.

- Rijeka je Hajduku uvijek bila neugodan suparnik. Uostalom, posljednje dvije prvenstvene utakmice u minuloj sezoni riješila je u svoju korist. Imaju momčad koja se može ravnopravno s Dinamom, Hajdukom i Osijekom boriti za sam vrh prvenstvene ljestvice. Klub je jako dobro posložen u svim segmentima. Predsjednik Mišković sjajno radi svoj posao. Prodao je najboljeg strijelca Frigana u belgiski Waterlo za 5,5 milijuna eura, uistinu je odradio vrhunski transfer. Rijeka ima sjajnog trenera Sergija Jakirevića koji minule sezone preuzeo momčad koja se u tom trenutku borila za prvoligaški opstanak i doveo je do Europe. U igračkom smislu dobro su posloženi, kaže Gudelj.

Da se vratimo na nedljeljnji derbi na Poljudu:

- Ne dvojim da će to biti još jedna fešta od baluna. Poljud će biti rasprodan, u takvom ambijentu ne može se igrati slabo. Hajduk je možda mali favorit samo zato što igra pred svojim navijačima. Jedni i drugi u prvenstvo su ušli s pobjedama, Hajduk je bio bolji od Dinama na Maksimiru, Rijeka je pak uvjerljivo slavila na Rujevici protiv novajlije Rudeša. Ne dvojim da su puni samopouzdanja. Očekujem spektakularnu utakmicu.

Hajduk?

- Mislim da su se stvorile sve pretpostavke da Hajduk nakon 19 godina osvoji titulu prvaka. Neće to biti laka zadaća, svi u klubu trebaju vjerovati u uspjeh. Sraz s Rijekom može puno toga otkriti, zaključio je Gudelj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.