INTER - HAJDUK (18) Marijan Pušnik: Možda će doći vrijeme kada ću moći birati igrače

Petak, 09. rujna 2016. 08:10 Napisao/la  Ivan Jelić

Nismo mi Barcelona da uvijek znamo kako ćemo igrati, kaže Pušnik pred današnju utakmicu u Zaprešiću


Marijan Pušnik izašao je pred novinare uoči današnje (18) utakmice protiv Intera u Zaprešiću...

- Pauzu smo iskoristili za pojačan trening. Nismo radili svi skupa, ali zadovoljstvo je kad imate reprezentativce. Lovre je nastupio, čestitke i mladima. Kalinić je od Maccabija vukao ozljedu prepona, tako da je jučer odradio pola treninga te će se odmoriti. Ne znamo hoće li to biti 7 ili 14 dana. U mladoj reprezentaciji su se neki igrači otrovali, pa je tako i Vlašić bio u bolnici, on je upitan za sutra. Dobio je virozu Said, Jeff upalu krajnika. Ti igrači ne putuju s nama, uz Antu Ercega kojeg nema zbog kartona. Atmosfera je odlična, zadovoljan sam pristupom i odnosom, ima još i vike, ali puno manje nego na početku. Nema potrebe za to, što me raduje, kaže Pušnik.

U kakvom će sastavu Hajduku danas nastupiti?

- Neću govoriti o sustavu i prvih jedanaest. Znamo kako Inter igra, analizirali smo ih, pogledali smo 6-7 utakmica. Znamo im prednosti i slabosti. Znaju i oni nas. Poruka navijačima je da od momčadi tražim pun angažman. U HNL svatko može pobijediti svakoga. Uz dužno poštovanje, mislim da ako ispunimo sve zadatke da ćemo pobijediti. Inter ima tri-četiri igrača koja su opasna. Neću govoriti o imeni, ali znamo odakle dolazi opasnost. S druge strane, nismo mi Barcelona da uvijek znamo kako ćemo igrati. Možda će doći i vrijeme kada ću moći birati igrače, pa ću jasnije moći reći kako ćemo igrati, govori Pušnik.

U reprezentativnoj pauzi su 'bijeli' odigrali utakmicu protiv Širokog Brijega, a Pušnik je naglasio kako se u ovom razdoblju dodatno radilo na fizičkoj spremi...

- Protiv Širokog Brijega smo vidjeli da ozbiljnije stojimo na terenu, brži je bio protok lopte, ali imali smo neke greške u obrani. Uz nogometne treninge uvodimo i dopunske treninge za fizičku spremu. Vježbat će se više, to se nije moglo dok smo bili u ritmu četvrtak - nedjelja. Ne očekujemo rezultate unutar mjesec dana, ali za tri mjeseca će se vidjeti tko je što unaprijedio. Siguran sam da će igrači biti puno spremniji, zaključio je Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.