Hajduku se puno toga mora posložiti da eliminira PAOK

Petak, 11. kolovoza 2023. 09:17 Napisao/la  SC
Hajduku se puno toga mora posložiti da eliminira PAOK

Idemo dalje, idemo dalje..., orilo se da tribina prepune poljudske ljepotice nakon što se glavni sudac utakmice, Danac Krough, odsvirao kraj susreta između Hajduka i grčkog PAOK-a koji je završio bez golova u okviru trećeg pretkola kvalifikacija Konferencijske lige.

Nakon prvih 90 i nešto više minuta Hajduk se ima pravo nadati prolasku u Solunu na stadionu Tooumba nakon svega što su igrači Hajduka pokazali u prvoj utakmici.

Međutim, odmah treba riješti dvojbe, PAOK je preozbiljna ekipa i u konačnici prolaz bijelih bilo bi veliko iznenađenje.

Splićani nisu imali sreće, lopta im je okrenula leđa, dva puta su pogađali vratnicu, Sigur u prvom, Livaja u drugom poluvremenu.

Mlakar je promašio dva čista zicera, jednom Livaja.

Iako su u prvom dijelu gosti iz Soluna imali veći posjed lopte, nisu niti jednom ozbiljnjije ugrozili vrata Lučića, tijekom cijelog susreta samo je jedna lopta išla u okvir vrata domaćina.

Sve to daje za pravo Leki i njegovim izabranicima da sanjaju još jedan europski san.

Da prošli dalje moraju pobijediti u Solunu, bit će to teška misija.

Hajdukov strateg u ovom trenutku nema fizički spremnu ekipu, iskusni Odjidja na kojem počiva igra, nije spreman, ima snage za maksimalno šezdesetak minuta.

Desni bek, Marokanac Moufi, napustio je susret prije kraja dvoboja zbog grčeva.

Ponajboljeg hajdukovca u dosadašnjem tijeku sezone, američkog Litavca Pukštasa, neće biti zbog ozljede koljena ni u Solunu.

Osjetilo se njegovo neigranje iako je mladi Sigur, koji ga je zamjenio odigrao je još jednu dobro utakmicu.

Hajduku se mnogo toga treba posložiti da prođu u play-off.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.