Hajdukovci slavili kao da su pobijedili Inter iz Milana, a ne i Zaprešića

Četvrtak, 05. listopada 2017. 12:07 Napisao/la  Ivan Jelić
Hajdukovci slavili kao da su pobijedili Inter iz Milana, a ne i Zaprešića


Nakon tri uzastopna neuspješna rezultata, poraz od Osijeka u Gradskom vrtu  i Rijeke na Poljudu, te neodlučenog ishoda u dvoboju sa Lokomotivom pred svojim navijačima, sraz sa Interom iz Zaprešića bio je kvalifikacijski ponajprije za trenera Joana Carrilla, a zatim za sportskog direktora Marija Branca koji je arhitekt ovako nemoćnog Hajduka.

 Došla su vremena da se Hajduk boji utakmica protiv kluba iz predgrađa metropole, bez navijača i kvalitetnijeg prvoligaškog igrača.  Svi su se od reda  na Poljudu "tresli" uoči gostovanja Intera.

 Nakon pobjede Hajdukovci su slavili kao da su pobijedili Intera iz Milana, a ne i Zaprešića.
 
 Dan poslije pobjede nad Interom jedna od Hajdukovih legendi, nekadašnji član "vatrenih" koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine osvojili  brončanu medalju.
 
 Utakmicu je gledao s istočne tribine i u jednoj rečenici iznio svoje mišljenje o igri:

 - Bože moj, kako igra Hajduk?!
 
A Hajduk igra lošije nego kada je trener bio Marijan Pušnik. U Pušnikovom mandatu igralo se agresivnije, protivničke igrače napadalo se već na vrhu njihovog kaznenog prostora.

Carrillova  momčad igra bez agresivnosti, bez koncepcije i kreacije... Jednom riječju momčad ne zna što igra za to su igrači najmanje krivci.

Razumljivo je  zašto su u Hajduku onako euforično proslavili pobjedu nad Interom iz Zaprešića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.