Hajduk se mora očitovati do srijede, protiv Evertona pred punim tribinama

Subota, 19. kolovoza 2017. 12:19 Napisao/la  I. J.

UEFA je pokrenula postupak zbog bacanja predmeta, nereda navijača, ulazak navijača u prostor uz teren te uništavanje imovine


Dobra vijest u moru loših predviđanja stigla je na Poljud iz sjedišta UEFA-e.

Od splitskog kluba traži se službeno očitovanje u vezi nereda na Goodison Parku tijekom utakmice Evertona i Hajduka, kada je sudac na četiri minute prekinuo utakmicu zbog događanja navijača.

UEFA je pokrenula postupak zbog bacanja predmeta, nereda navijača, ulazak navijača u prostor uz teren te uništavanje imovine.

Dobro je što Hajduk očitovanje mora poslati do srijede, što znači da će se uzvratna utakmica protiv Evertona u četvrtak igrati pred punim stadionom.

Sve ostalo vezano za disciplinski postupak protiv Hajduka ne sluti dobrim.

Hajduk je u 3. pretkolu protiv Brondbyja morao zatvoriti jednu tribinu s time da je UEFA ublažila kaznu zbog nesportskog ponašanja navijača u Dugopolju.

 Iduću kazna sigurno će biti rigorozna.

Inače, od prodaje ulaznica protiv Evertona blagajna kluba bit će punija za 5,5 do 6 mil. kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.