ZANIMLJIVA IZJAVA

Pušnik: U Splitu se za sto kuna svašta može napisati!

Subota, 03. rujna 2016. 23:17 Napisao/la  sc

Trener Hajduka prokomentirao grafite


Nogometaši Hajduka pobijedili su Široki Brijeg u pripremnoj utakmici odigranoj na Poljudu. Trener Hajduka Marijan Pušnik nakon utakmice prokomentirao je poruke s grafita koji su osvanuli na Poljudu.

- Poruka je smiješna, svaki igrač ima menadžera, pa bi tako mogla stajati i imena još njih petnaest. Igrače dovodi Hajduk i Mario Branco, a ne Marijan Pušnik. U Splitu se za 100 kuna svašta može napisati. Zašto to nije napisala Torcida na stadionu, pita se Pušnik, koji je prokomentirao utakmicu protiv Širokog Brijega:

- Zadovoljan sam igrom u prvom i krajem drugog poluvremena. Momci su se trudili, težak je ritam proteklih dana. Koristio sam više igrača. Protivnik nije bio tek takav, ipak je to međunarodna utakmica. Lopta je išla brže, bilo je i više šansi, ali radimo greške u predaji lopte. Bio je za to krivac i teren. Zadovoljan sam sa svime što se događa u klubu, stvari idu prema naprijed, ali ne može se sve naštimati u tri mjeseca. Nadam se da će biti još bolje, zaključio je Pušnik.

Torcida je na sjevernoj tribini poljudskog stadiona prije utakmice sa Širokim Brijegom izvjesila novi transparent s porukom uoči predstojećih izbora: Naša kampanja je provedba Zakona o sportu!

HAJDUK: Stipica, Juranović, Ćosić, Šimić, Memolla, Savvas, Erceg, Maganto, Vojković, Mastelić, Futacs. Još su igrali: Ljubić, Kvesić, Jefferson, Mujan, Barry, Kalik, Said, Nižić, Pejić, Bašić, Demets, Jurić

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Bralić, Brekalo, Sesar, Ćorić, Ćorluka, Plazonić, Wagner, Marković, Baraban, Krstanović

Pripremna utakmica: Hajduk - Široki Brijeg 3:1 (Futacs 23, Vojković 27, Jurić 90+2/Čorić 40)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.