Hajduk poražen od ukrajinske Zoryje, Jefferson potpisao za portugalskog prvoligaša

Utorak, 04. srpnja 2017. 00:17 Napisao/la  SC


Nogometaši Hajduka poraženi (0:1) su od ukrajinske Zoryje.

- Igrali smo dobro s loptom, htjeli smo stajati visoko, i posljednja linija i cijela momčad. Gradili smo igru od početka i moramo nastaviti u ovom smjeru, te prije svega poraditi na završnici.  Zorya je dobra, ali imali smo i mi šansi za postići pokoji pogodak. Ponavljam, bili smo dobri do posljednjih 30-ak metara od protivničkog gola.  Moramo probati različite stvari da bi ih mogli ispraviti. Ja sam zadovoljan, nismo bili loši kada smo imali posjed. To je sve normalno, pripremamo se za utakmicu 13. srpnja. Nije ni vrijeme bilo povoljno, baš je bilo vruće, rekao je trener Joan Carrillo.

Brazilac Jefferson napustio je pripreme Hajduka na Pohorju i zaputio se prema Portugalu gdje bi nakon liječnikog pregleda trebao potpisati ugovor sa tamošnjim prvoligašem Chavesom.

Splićanima bi trebala pripasti odšteta od 300.000  eura čime bi se pokrila njihova dosadašnja primanja u Hajduku:

- Teško mi pada odlazak iz Hajduka jer sam ovdje proveo dvije predivne godine. Želim Hajduku puno sreće i uspjeha u novoj sezoni. Ono što želim posebno istaknuti i naglasiti da sam u klubu i gradu stekao prijatelje koji mi ostaju za cijeli život, rekao je Jefferson.

HAJDUK: Stipica, Tudor, Carbonieri, Lopez, Memolla, Radošević, Savvas, Barry, Vlašić, Erceg, Futacs. Klupa: Bosančić, Prtajin, Ohandza, Juranović, Kožulj, Kalik, Pešić, Said, Šehić, Fomitschow, Jandrek, Kovačević

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.