HAJDUK NIJE PROŠAO Marijan Pušnik: Zašto ne bih ostao? Tek sam počeo raditi!

Petak, 26. kolovoza 2016. 07:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Što je vama? Što vi ne prestanete pisati?  Zašto bih prestao?, odgovorio je Pušnik na pitanje hoće li ostati u Hajduku nakon ispadanja iz Europske lige

Hajduk je ispao iz Europske lige, Maccabi je prošao nakon boljega izvođenja jedanaestaraca (4:3) nakon što je uzvratna utakmica završila kao i prva - 2:1.

- Lutrija s penalima je danas odlučila. Čestitke igračima, danas su se lavovski borili. Držali smo se plana igre. Kazao sam da ćemo trebati sreću, ali je na žalost nismo imali. Mislim da smo danas zaslužili prolaz, na kraju smo imali i dvije prilike u produžetku. Bili smo tako blizu, ali i daleko. Rekao sam svim igračima da dignu glave gore, s ovakvim pristupom će biti dobro i u prvenstvu, rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Na novinarsko pitanje hoće li razgovarati s predsjednikom Kosom o svom ostanku, Pušnik je odgovorio:

- Što ne bih ostao? Što je vama? Što vi ne prestanete pisati? Ja imam dvije godine ugovor, tek sam počeo raditi. Zašto bih prestao? Pitam vas jesmo li igrali dobro? Ovo je baš glupo pitanje, rekao je Pušnik.

- Nema glupih pitanja, ima samo glupih odgovora, replicirao mu je novinar.

Pušnik smatra da Hajdukovo ispadanje nije neuspjeh, pohvalio je igrače:

- Poručio sam im da dignu glave gore. U nedjelju je nova utakmica, nova prilika, moraju dignuti glavu i ne obazirati se na osobne interese oko Hajduka. U svakom slučaju ćemo dovesti neke igrače, ali ne one koje nam netko nameće, te nećemo, kaže Pušnik koji kaže da je doživio jedan od najtežih poraza u karijeri zbog nesretnih jedanaesteraca:

- Igrači su bili određeni vrlo jasno. Ja sam kazao da svaki mora pucati nisko ili visoko, ali ne poluvisoko. Ako na taj način promaše, onda odgovornost na sebe preuzimam. Promaše i malo bolji igrači nego naši, a tu je i sreća. Nažalost, mi je nismo imali. No, momci su pokazali da imaju moć i perspektivu, te da možemo napraviti dobre stvari u prvenstvu, zaključio je Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.