HAJDUK - EVERTON Ronald Koeman: Nisam savjetovao Ronneyju da se oprosti od reprezentacije

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 20:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Rooney misli da je to najbolje za Everton i ja to poštujem, mislim da je to dobra odluka za njega i našu momčad, kaže Koeman


Uoči uzvratnog dvoboja play-offa između Hajduka i Evertona na Poljudu, prvi susret na Goodisonu Praku dobili su Englezi rezultatom 2:0,  na presicu pred novinare  izašao je trener gostiju Ronald Koeman:

- Rooney misli da je to najbolje za Everton i ja to poštujem. Čeka nas težak program ako uđemo u Europsku ligu, mislim da je to dobra odluka za njega i našu momčad. Nisam ga ja pri tome savjetovao, bio je odgovor Koemana na zamolbu da prokomentira odluku Ronneyja da se oprosti od igranja za englesku reprezentaciju.

O uzvratu sa Hajdukom je kazao:

- Nećemo se braniti, naš cilj je kontrolirati igru i zabiti gol. Znamo da je Hajduk težak protivnik, moramo biti jaki i odlučni. Želimo biti dio Europe, ambicija kluba je igrati u Europsku ligu.

Koliko se pribojavate vatrenih navijača domaće momčadi?

- Navijači nisu problem, jer to je atmosfera u kojoj želiš igrati. Čujem da nas čeka nešto posebno, ali činjenica je da je publika daleko od terena.

Hoće li od prve minute igrati Sigurdsson?

- Još nisam donio odluku da li će krenuti od prve minute ili će ući sa klupe.

Na kraju se Koeman osvrnuo na prvi dvoboj:

- Znali smo da Hajduk može biti jak. Odigrali smo dobro prvih 45 minuta, ali imao je i Hajduk dvije, tri dobre prilike za postići gol. Imamo dobar rezultat uoči uzvrata, ali moramo biti na najboljoj razini da bismo ušli u Europsku ligu, zaključio je Koeman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.