HAJDUK - EVERTON Joan Carrillo: Tko ne vjeruje da možemo pobijediti, može odmah otići kući

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 20:42 Napisao/la  Ivan Jelić


Trener Hajduka Joan Carrillo iznio je očekivanja uoči utakmice protiv Evertona:

- Svjesni smo da nas čeka teška utakmica, jaki protivnik kojima ima prednost od dva gola. Mislim da imamo pravo na optimizam i vjeru da možemo napraviti iznenađenje. Prvo što ću kazati igračima je da onaj koji ne vjeruje da možemo proći Evertona, može slobodno odmah iz svlačionice otići kući. Isto tako tražit ću od njih da ne srljaju, trebamo igrati pametno. Dobro bi bilo kada bismo što prije zabili gol, ali možemo ga mi zabiti u 1. minuti i u 80. minuti. Everton je velika momčad, ali nije ne pobjediva, čeka nas velika utakmica, kaže Carrillo.

O Evertonu je dometnuo:

- Analiziraki smo igru Evertona, treba s njima odigrati pametno. U utakmici između Manchester Cityja i Evertona vidjeli smo kako su oni nakon jedne greške zabili gol. Stoga trebamo od prve minute biti maksimalno koncentrirani, zaključio je Carrillo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.