ARGENTINAC IZ INDIJE

Hajduk dovodi Nicolasa Veleza iz NorthEast Uniteda

Utorak, 05. siječnja 2016. 16:48 Napisao/la  Ivan Jelić

 Lazio je navodno poslao ponudu za čuvara mreže Lovru Kalinića

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević intenzivno traga za novim igračima, prije svega napadačima. Naime, Kamerunac Ohandza ozljede neće biti od velike koristi treneru Damiru Buriću, pitanje je hoće li na proljeće igrati zbog problema sa hrskavicom desnog koljena.

Stoga je Vučević prije božićno-novogodišnjih blagdana bio u Portugalu, gdje je provjeravao dvojica napadača. U klubu ne žele otkriti njihova imena. Minulog ljeta Vučević je u Portugalu pronašao Brazilca Jeffersona, koji je bio član drugoligaške momčadi Feirensea. Osim dvojice portugalskih napadača, kako smo neslužbeno saznali, Vučević je dogovorio dolazak argentinskog napadača iz indijske lige Nicolasa Veleza.

Nicolás Leandro Vélez, 25-godišnji napadač, igra za NorthEast United zajedno s poznatim igračima poput portugalske zvijezde na zalasku, 36-godišnjim Simãom Sabrosom, poznatim portugalskim internacionalcem i nekadašnjim igračem Wolverhamptona, 39-godišnjim Silasom, bivšim stoperom Auxerrea, 35-godišnjim Cédricom Hengbartom, zatim 30-godišnjem Španjolcem Brunom, koji je igrao za Sevillu i Murciju, bivšim senegalskim reprezentativcem, 35-godišnjim Kamarom, koji je igrao za Portsmouth, West Bromwich, Fulham, Celtic i Leicester City, njegovim sunarodnjakom, 34-godišnjim Victorom Mendyjem, koji je igrao za Metz... Uglavnom, ugledno društvo veterana!

Velez je u Indiju došao iz Singapura, gdje je igrao za Warriorse. Prošao je nogometnu školu River Plate, prvi europski klub za koji je igrao bio je španjolski trećeligaš Atlético Sanluqueño odakle je otišao u Singapur.

Lazio je navodno poslao ponudu za čuvara mreže Lovru Kalinića  "tešku" 2,5 milijuna eura. U Hajduku nisu zadovoljni ponuđenim iznosom. Za Kalinića je navodno zainteresiran i turski Bešiktaš, koji se bori za titulu prvaka. Čini se ipak da je najrealnija opcija da Kalinić napusti Poljud nakon EURO-a 2016, koji se održava u Francuskoj, ako u međuvremenu ne stigne nemoralna ponuda...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.