Gorica razveselila navijače Hajduka uoči utakmice protiv PAOK-a

Nedjelja, 06. kolovoza 2023. 14:52 Napisao/la  Toni Bilić
Gorica razveselila navijače Hajduka uoči utakmice protiv PAOK-a
Foto: HNK Hajduk/Facebook

U namjeri da momčadi održi natjecateljski naboj, nakon što je Osijek odgodio prvenstveni sraz s Hajdukom koji se u nedjelju trebao igrati u Opus Areni, trener bijelih Ivan Leko prihvatio je odigravanje utakmice protiv Sarajeva na čijoj klupi od četvrtka sjedi bivši strateg Rijeke Simon Rožman.

U subotu je na pomoćnom travnjaku Poljuda odigran ogled koji je završio bez pobjednika (2:2).

Leko na tom ogledu tražio rješenje tko je zaigrati umjesto ponajboljeg igrača i strijelca na početka sezone, ozlijeđenog Pukštasa.

Čini se je riješio dvojbu, Sigur bi trebao igrati u idućim utakmica na pozciji Amerikanca litvanskog podrijetla.

Sigur je u drugom dijelu minule prvenstvene sezone uskočio na poziciju desnog beka, jer su zbog ozlijede izvan stroja bili Lovrencsics i Mikanović.

Mladi Kanađanin na najbolji način iskoristio je šansu. Iako je po vokaciji zadnji vezni, a ne bek, odigrao je bez greške.

Sada bi se trebao vratiti na svoju prirodnu poziciju.

Sat vremena u dvoboju sa Sarajevom dobili su vratar Kalinić i stoper Elez, koji su dugo bili izvan stroja zbog ozlijede.

U četvrtak navečer na rasprodanoj poljudskoj ljepotici gostuje grčki predstavnik PAOK, igra se prva uatkmica 3. pretkola Konferencijske lige, Hajduk čeka teška zadaća.

Prije utakmice lijepa vijest za Hajduk i njegove navijače stigla je iz Maksimira u subotu, Gorica je uzela aktualnom prvaku dva boda.

U subotu je Hajduk domaćin Slaven Belupu, već je prodano cca 22.000 tisuće ulaznica za taj dvoboj.

U slučaju pobjede Hajduk bi pobjegao Dinamu pet velikih bodova, modri su odgodili ogled sa Lokmomotivom zbog europskih obveza.

Sve više buja optimizam na Poljudu, Hajduk bi nakon 19 godina napokon mogao osvojiti titulu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.