GNK Dinamo objavio priopćenje nakon sastanka Izvršnog odbora

Utorak, 10. listopada 2023. 21:34 Napisao/la  SC
GNK Dinamo objavio priopćenje nakon sastanka Izvršnog odbora

GNK Dinamo objavio je sljedeće priopćenje:

U utorak, 10. listopada 2023. godine, održan je inaugurativni sastanak Nadzornog odbora GNK Dinamo kojeg u novom sazivu čine jednoglasno izabrani predsjednik Ognjen Naglić i članovi Saša Pavličić-Bekić i Zdravko Kačić. Istoga dana sastao se i novi saziv Izvršnog odbora uz naglasak na temu realizacije sportskog i financijskog plana.

Gospodin Dario Šimić još je u prvom dijelu sjednice IO podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Uprave GNK Dinamo. Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Šimiću na svemu što je učinio za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Na sjednici IO su, na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem, sudjelovali Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Dragutin Kamenski, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić i Heinz Truskaller. Sjednici su prisustvovali i svi članovi Uprave kao i članovi NO.

Tema realizacije plana i programa u sportskom segmentu bila je podijeljena na učinak prve momčadi u domaćem prvenstvu i europskim natjecanjima te na aktivnosti nogometne škole. Na sjednici je bilo riječi i o financijskom planu i njegovoj realizaciji.

Članovi IO raspravljali su i o prijedlogu novog Statuta kao i o njegovoj pripremi za Skupštinu kluba.

Dnevni red uključio je i analizu aktivnosti i zadaća koje GNK Dinamo treba poduzeti na planu priprema za izgradnju stadiona, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.