KRIZA U HAJDUKU

Glavni problem nisu treneri nego vodstvo kluba

Subota, 03. prosinca 2016. 14:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Udruga Naš Hajduk trebala bi javno preuzeti odgovornost budući da klub vodi iz sjene


Nadzorni odbor u krnjem sastavu sastanči u subotu na Poljudu, traži nasljednika bivšg trenera Marijana Pušnika.

Od 9 članova aktivni su njih petorica, predsjednik  Slaven Marasović, članovi  Ante Šalinović, Nikica Krnić, Anthony Marinov, Denis Kosor. Posložili smo ih ovim redoslijedom, jer prva trojica odlučuju o svemu.

 Marinov je bio član te grupe, no  otkazao je „poslušnost, jer se nije slagao sa nekim njihovim odlukama, dok je Denis Kosor ostao usamljen odlaskom iz NO-a bivšeg predsjednika Ljubo  Pavasovića-Viskovića, te  dvojice najvećih pojedinačnih dioničara, Jake Andabaka i Zorana Mamić.

 Tko će biti Pušnikov nasljednik pitanje je svih pitanja u gradu podno Marjana, ali i diljem Lijepe naše, gdje Hajduk ima svojje navijače.
 
 Sportski direktor Mario Branco ponudio je svoj mandat na raspolaganju, no ipak traži novog trenera i to u rodnom Portugalu. Spominju se Costinho i Domingos Paciecia.
 
 Osim njih dvojice, spekulira se sa domaćim imenima Željkom Kopićem, koji  trenira Slaven Belupo, te uvijek istim imenimka kada se dogodi trenerska kriza, vječni kandidati su Zoran Vulić, Ivan Katalinić, Ivan Pudar...

 U ovom trenutku nema dvojbe da je odabir trenera prioritet, ali nakon toga udruga Naš Hajduk, koja demokratskim putem bira članove NO-a, trebala bi održati prijevremene izbore za Nadzorni odbor, koji bi trebao izabrati novog predsjednika.
   
 Glavni problem Hajduka nije trener nego vodstvo kluba, koje bira trenere. Zbog toga bi udruga Naš Hajduk trebala izaći pred javnost i preuzeti odgovornost budući da klub vodi iz sjene.
 
Tko god bio, novi trener već ima milijun protivnika, koji će ga odmah početi smijenjivati. Čini se da treneri posljednjih desetak godina nisu bili ni potrebni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.