George Harrison dobio Hajdukov šal, navijači ostavili u svlačionici Liverpoola poruku Dejanu Lovrenu

Četvrtak, 17. kolovoza 2017. 16:46 Napisao/la  SC

Hajduk igra protiv puno skuplje momčadi (320 mil. eura) nego što zajedno vrijede tri momčadi (Olympiakos, Austria Beč, Skenderbeu) protivnika ostalih hrvatskih predstavnika


Hajduk večeras (21.05) u Liverpoolu protiv Evertona igra prvu utakmice play-offa Europske lige.

 Na Goodison Parku splitska momčad igra protiv puno skuplje momčadi (320 mil. eura) nego što zajedno vrijede tri momčadi (Olympiakos, Austria Beč, Skenderbeu) protivnika ostalih hrvatskih predstavnika u play-offu.

 - Da razmišljamo o njihovoj vrijednosti, mogli smo slobodno ostati u Splitu, ali nogomet je igra jedanaest na jedanaest, mi ćemo se boriti i oni moraju trčati za nama jednako kao mi za njima, kazao je trener Hajduka Joan Carrillo.
 
Čini se da će navijačima Hajduka vrijeme puno zabavnije proći na ulicama Liverpoola nego na Goodison Parku.

Uoči utakmice George Harrison je prigodno za šetnju dobio Hajdukov šal, a posebnu pozornost na društvenim mrežama privukla je poruka Dejanu Lovrenu.

Naime, tijekom posjete Ainfeldu, koja stoji 17 funti, nepoznat netko ostavio je u svlačionici poruku stoperu Liverpoola: Drukaj Mamića!

Lovren je zajedno s Lukom Modrićem krunski svjedok tijekom suđenja Zdravku Mamiću u Osijeku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.